Tjänster

Vi gör mer än skickar paket, som att sköta din kundtjänst till exempel

Allt som gör din vardag enklare

Vi strävar efter att våra kunder i princip bara skall behöva ha en leverantör att vända sig till. I bland kan det vara svårt, som att hantera sophämtningen på ert kontor eller att skjutsa era barn till skolan, men det mesta annat har vi lösningar för. Och har vi inte lösningen färdig hittar vi på något nytt.

Helhetskonceptet

Egentligen kan vi hjälpa dig med det mesta

Outsourcing är populärt. Och givetvis lever också vi efter den devisen. Men ibland kan det bli för mycket av det goda, och leverantörshantering tar värdefull tid från annat. Varför inte då låta oss sköta allt det där andra? Låta någon annan jaga leveranstider eller borttappade paket. Eller ta reklamationssamtalen från kunder, och se till att din faktura verkligen blir betald. Och sköta inventeringen med revisorn. Eller lagra och skicka ditt mässutrustning. Allt för att du ska kunna fokusera på det väsentliga; försäljningen!


Monteringsarbete

Allt från snorsugar till motorer

DC Syd utför monteringsarbete och ompaketering i omfattande skala. Kanske har du som kund leverantörer i flera olika länder, kanske till och med olika kontinenter. Då kan det vara tacksamt att ha en resurs som ser till att alla dessa komponenter kommer på plats. Många företag väljer att fortfarande sköta dessa uppgifter själva, vilket kan vara kostsamt om man t ex har väldigt säsongsbetonade produkter. Hos oss betalar du enbart för arbetet vi utför, har du t ex lågsäsong på hösten så har du heller inga kostnader under denna period.


Digitala lösningar

WMS; rapportering & spårbarhet

Idag är kompletta integrationer mellan e-handel, lagersystem och affärssystem nästan lika viktiga funktioner som det fysiska plocket är. Det underlättar inte bara vår hantering utav gods och order utan ger både kund och konsument värdefull information om lagerstatus och leverans. Våra WMS-system är byggda med detta i fokus. Vi har kopplingar färdiga till de flesta e-handelsplattformar och flertalet affärssystem. Integrationer som tidigare tog många timmar i anspråk är idag väl förberett och de flesta problem hanterade. Även utan integration är vårt webbaserade gränssnitt lätt för kunden att sköta. Teknik som helt enkelt är enkel att hantera.

KUNDTJÄNST

Vi svarar i din telefon

Eftersom vi skickar paketen, vem är då mer lämpad att svara på frågor om dessa? Eget direktnummer? Inga problem!


VMI

Vendor Managed Inventory

Låt oss sköta dina inköp, och se till att du alltid har korrekta volymer i lager. Allt efter parametrar bestämda i samråd med dig.


Kan ni FBA-preppa?

Snart ett välkänt begrepp i Sverige

Många vill sälja via Amazons plattform, men få känner till allt som krävs för att leverera dit. Vi kan detta.


Kvalitetskontroll

Ibland behövs ett extra par ögon

Vissa brancher är känsligare än andra. Vi kan besiktiga dina produkter efter era specifikationer. Så att kunden alltid får en fullgod produkt.


Tullhantering

Papper, papper, papper...

Låt oss sköta deklerationshanteringen, momsredovisningen och allt annat som har med import och export att göra. Vi har rutinerna


Tack vare våra välinarbetade rutiner, kostnadseffektiva lokaler och fördelaktiga placering kan vi erbjuda dig prisvärda lösningar. Ta kontakt med oss så analyserar vi ditt behov och återkommer med ett offertförslag!