Tredjepartslogistik (3PL, TPL)
Lager och Varuförädling

Vi ser till att
dina kunder
alltid är nöjda!


3PL-helhetslösning eller tillfälligt behov av lager.

Nystartat företag med lager i hemmet, tillväxtföretag med behov av flexibel lageryta, moget företag som bara vill slippa personalbekymmer och endast betala för specialkompetens inom lager och logistik när det finns behov - alla kunder har olika krav och önskemål! 

Oavsett om du behöver en specialanpassad 3PL-helhetslösning, bara behöver nyttja vårt lager under en kortare period eller behöver hjälp med ompackning eller någon annan varuförädlingstjänst så välkomnar vi dig som ny kund med glädje!

Vår noggranna och effektiva personal med lång erfarenhet av lagerhantering, varuförädling och distribution blir som en pålitlig kollega som alltid sätter ditt bästa främst!

Du fokuserar på din kärnverksamhet, vi sköter ditt lager och din logistik!

Välkommen till DC Syd

Tredjepartslogistik (3PL, TPL)

Helhetslösning – i DC Syd RENA lager tar vi hand om lagerhållning, förädlingsarbete, plock och pack samt distribution och returer!

Grossist, detaljist eller e-handel. Vi har nöjda kunder med helhetslösningar inom samtliga segment och känner till deras speciella behov och arbetar utifrån varje kunds unika och enskilda instruktioner.

Läs mer

Hyra lager

Hyr lager hos DC Syd för ökad flexibilitet och billigare lageryta!

I DC Syds RENA lager har du tillgång till plocklager med plockhyllor, höglager med pallplatser och bulklager för produkter som har större volym. Men du betalar endast för utrymmet du använder, när du använder det! 

Läs mer

Montering och varuförädling

Vi fixar små som stora uppdrag!

Flinka fingrar fixar de manuella arbetsinsatserna! Tidspress, inget problem!

Läs mer

Plock och pack

Omgående orderhantering och distribution till din kund!

När vi får din order hanterar vi den direkt, plockar och packar samt bokar transport så din kund får sin leverans snarast möjligt! 

Läs mer

Frakt och distribution

DC Syd har förmånliga fraktavtal för transporter av stort och smått till alla världens hörn!

DC Syd har fraktavtal med de flesta större, och en hel del mindre, transportbolag. Personalen på vår transportavdelning jobbar kontinuerligt för att hitta bättre och billigare transportlösningar åt dig.

Läs mer

Vår underbara personal

En stor del av vår personal har över 30 års erfarenhet av lagerhantering, varuförädling och distribution, dvs tredjepartslogistik!

DC Syds kunder beskriver oftast vår personal med nyckelord som engagerade, pålitliga, erfarna och flexibla! Så det är inte så konstigt att våra kunder känner sig trygga och säkra med arbetet vi utför åt dem!

Det tror vi är anledningen till att våra kunder stannar hos oss! 

Läs mer

Välkommen att kontakta oss
med generella frågor genom
formuläret.